IMG_1004

Laad & los dok in Numansdorp

Ten behoeve van het laden en lossen van vrachtauto’s hebben we een laad & los dok aan mogen leggen op een industrieterrein in Numansdorp

HEINENOORD_NIJVERHEIDSWEG

HEINENOORD – NIJVERHEIDSWEG

Op het terrein van Euser Transport zijn onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Het betreft asfalteringswerkzaamheden van gedeelten van het terrein, dat ten gevolge van zetting en belasting behoorlijk verzakt is. Ook de stelconplaten voor de deuren van de werkplaats zijn opnieuw op hoogte gebracht en op de parkeerplaats zijn stootbanden geplaatst ter bescherming van het hekwerk.

ROTTERDAM_KDV_NESSELANDE

ROTTERDAM – KDV NESSELANDE

Bij het KDV Kindcluster 2  in Nesselande is door ons de bestrating verzorgd incl. het plaatsen van een
zandbak en het aanbrengen van beplanting.

DORDRECHT_ISLAMITISCH_CENTRUM

DORDRECHT – ISLAMITISCH CENTRUM

De oude bestrating hebben wij bij dit centrum opgebroken en afgevoerd. Toen hebben we het oude gres riool vervangen door een PVC riool. Daarna hebben wij de nieuwe bestrating aangebracht.

RHOON_DAMCO

RHOON – DAMCO

In Rhoon aan de Marco Polostraat bij Damco zijn door ons in opdracht van Hercuton BV keerwanden en d.m.v. traptreden een brede trap aangebracht. Bestrating tussen trap en entreepui in zwarte betontegels 600x600mm, overige bestrating in een zwarte klinker.

NUMANSDORP_S.I.W

NUMANSDORP – S.I.W.

Het Numansdorpse bedrijf S.I.W. Steigerwerken heeft zich gevestigd op het nieuwe bedrijventerrein in Numansdorp “De Proeftuin”.
Op een gedeelte van het terrein van SIW zijn de volgende werkzaamheden door ons uitgevoerd: grond ontgraven, wegendoek en repack aanbrengen, drainzand aanbrengen en daarop betonplaten.

OBS_DE_KLEINE_PRINS

OBS DE KLEINE PRINS

Ook het schoolplein van de basisschool “De Kleine Prins aan de Clara” Egginkstraat 4 te Rotterdam is tijdens de herfstvakantie
door ons opgeknapt. De bestrating is hersteld en nieuwe rubbertegels zijn aangebracht.

OBS_DE_KRALINGSE_SCHOOL

OBS DE KRALINGSE SCHOOL

In opdracht van WPS Scholenbeheer te Schiedam is tijdens de herfstvakantie het schoolplein van de Kralingsche school aan de Rozenburglaan te Rotterdam onder handen genomen. Het plein is voorzien van nieuwe beton- en rubbertegels, een nieuwe buitenberging, zandbak en speeltoestellen.