IMG_1850 Schouteneinde

Schouteneinde Puttershoek

 

 

 

IMG_1850 Schouteneinde

Update1 november 2018: we zijn nu voorbij de Zijdewinde. We verwachten het project week 46 geheel af te ronden. De werkgrens van het project is iets verschoven, die ligt nu direct na huisnr. 56. Op het stuk van huisnr. 56 tot de hoek met de Molendijk doen we in opdracht van de gemeente Binnenmaas nog wat herstelwerkzaamheden aan de rijbaan. De stenen liggen daar zo ongelijk dat het gevaar op kan leveren voor de weggebruiker. Dit verhelpen wij.

 

Update 1 Oktober 2018:

We hebben ondertussen fase 4 afgerond. We zijn momenteel voor de deur van Radio HoekseWaard bezig. Zie deze foto’s van de nieuwe situatie.

IMG_2032 IMG_2033 IMG_2015 IMG_2060

 

Vanaf 27 augustus 2018 gaan we starten met het opnieuw bestraten van het Schouteneinde te Puttershoek. We starten aan de zijde van de Arent van Lierstraat en werken naar de Molendijk toe. Bij de Molendijk stopt ons werk. Het overige deel wordt later uitgevoerd. Hierbij de bewonersbrief met aanvullende informatie. In week 34-35 plaatst de Firma Nijkamp de nieuwe nostalgische lichtmasten.

Bewonersbrief 1 Schouteneinde te Puttershoek

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.